KREATIVNA BELEŽKA

 

Dragi prijatelj čarobnosti,

ker se osebno najverjetneje še ne poznava ne morem vedeti, na kateri točki v življenju se trenutno nahajaš.
Vem pa, da iščeš rešitev, katero lahko prejmeš s Kreativno beležko, saj te je čaroben navdih vodil prav sem.

 

Če si starš potem si tukaj zagotovo zato, ker želiš pomagati svojemu otroku.

 • Čutiš, da je tvoj otrok v stiski, a se ti ne zaupa?
 • Veš, da potrebuje pomoč, a mu ne znaš pomagati?
 • Morda otrok ne sprejme tvoje pomoči?

Lahko te pomirim. S Kreativno beležko uporabnik najde svoj notranji mir, lažje reši težave ter okrepi zaupanje vase in vero v čarobnost.

Morda si učitelj, ki si želi boljših odnosov na delovnem mestu in lažje premagovanje vsakodnevnih izzivov še posebej zdaj v tem negotovem času.

 • Čutiš moč po osebnem razvoju?
 • Se zavedaš, da si zgled mlajšim generacijam in si želiš s preprostimi koraki izboljšat svoje življenje ter hkrati prižgati iskrico čarobnosti še v drugih ljudeh?

Kreativna beležka je namenjena vsem otrokom, dijakom, učiteljem in ljudem, ki si želijo osebnega napredka, četudi niso vključeni v proces šolskega koledarja.

 

Izdelek je urejen po šolskih tednih. Vsaka tedenska misel ali vaja bo uporabnika usmerila k razmišljanju v tisto smer, ki je zanj najpomembnejša v določenem tednu. Z njeno pomočjo bo prejel močno vodenje, ki ga bo opogumljalo, da napreduje v osebnem razvoju in posledično izboljša svoj vsakdan ter se nauči sam sebi pomagati.

Z Vami delimo delček vsebine:

 

POMEMBNO SPOROČILO O ČAROBNI MOČI KREATIVNE BELEŽKE

 

Kreativna beležka te bo vodila skozi celo šolsko leto. S tabo bo vsak teden. Vsak ponedeljek boš prebral, katera misel te bo vodila in usmerjala v naslednjih sedmih dneh. Kakšen teden boš imel vajo, ki jo boš opravil, in tako spoznal marsikaj o sebi – predvsem svoje delovanje. Naučil se boš upravljati s svojim življenjem, znal boš razlikovati med lastnim in tujim mnenjem, vedel boš, kdaj boš kaj storil in zakaj boš kaj naredil. Če česa ne boš storil, boš vedel, zakaj si se tako odločil. Pomagala ti bo.

 

Kreativna beležka je tukaj zate, da ti olajša življenje iz tedna v teden, da boš lažje deloval v šolskem okolju, da boš našel prostor, kamor se boš lahko zatekel, ko boš v stiski. Vanjo boš zapisoval vse svoje misli in občutke, skozi zapisovanje le-teh pa se boš počutil bolje.

 

Spoznal boš, da ne rabiš svojih težav razlagati naokoli in jih s tem še potencirati, ampak se le usedeš, vzameš pisalo, vzameš to beležko in vse svoje misli ter občutke zapišeš, izliješ na papir. Na ta način postaneš eno, sam s sabo. In veš, kaj se potem zgodi? Oddahneš si.

 

Vse, kar si mislil, si dal iz sebe, brez prepirov, brez jeze, brez nejevolje, brez nestrinjanj ostalih ljudi. Z beležko si preprosto takšen, kot si.

Kreativna beležka je nabita z modrostmi duhovnega vodstva in je pripravljena za takojšnjo uporabo. Tedne, ki so že za nami lahko še vedno izpolniš po občutku, tako da preveriš svoje pretekle dogodke z duhovnimi smernicami v posameznem tednu.

 

Verjetno si že ugotovil, kako energijsko močen in poln modrosti je izdelek, kajne?

V resnici je vrednost Kreativne beležke mnogo višja od dejanske cene.

 

In zdaj te zagotovo zanima zakaj je cena tako zelo nizka, kajne? Kje je tu zanka?

Ni zanke.

 

Kreativna beležka je dostopna po izredno nizki ceni 10,25 € zato, ker si iskreno želim:

 • Da ljudje začnejo zaupati duhovnemu vodstvu.
 • Da verjamejo v čarobnost in jo širijo dalje.
 • Da se naučijo kako si lahko sami pomagajo v življenju.
 • Da s svojim znanjem pomagam ljudem najti rešitev in izboljšati njihova življenja, tako kot že 10 let sama skrbim zase.
 • Da si lahko prav vsak privošči svoj izvod, brez izgovorov!
 • Da se dotaknem ogromnega števila zadovoljnih uporabnikov – prerojenih, srečnih oseb.

 

Vem, da že komaj čakaš, da začneš sodelovati s Kreativno beležko.

Svoj izvod naroči s klikom na spodnjo povezavo, jaz pa se bom potrudila, da bo paket hitro pri tebi.

Aja, naj te opozorim, da imamo po akcijski ceni na voljo tudi paket za celostni razvoj. Tudi to najdeš v spletni trgovini.

Veliko čarobnosti ti želim,

Anja Ramot