Medijstvo

Pozdravčke ti pošiljam Anja.

V Čarobnem glasbenem kotičku se zate povezujem s tvojimi osebnimi angeli, duhovnimi vodniki in vsem duhovnim vodstvom, ki stopi v stik z mano v procesu kanaliziranja.

 

Kanaliziram po najbolj ljubeči metodi Celestial Inspiration TM, ki jo je kreirala Tjaša Dorelay, moja dolgoletna duhovna učiteljica.

 

Prav ona mi je odprla oči in me popeljala na pot ljubezni in širšega razumevanja življenja. Navdihuje in navdušuje me njen preboj v svet ter znanje in srčnost, ki ju nesebično deli med ljudi.

 

Spoznanje, da je lahko življenje bolj lahkotno in polno, ko razumeš bistvo in se z vso ljubeznijo spoprijemaš z vsakodnevnimi izzivi, me je popeljalo do boljšega vsakdana.

Želim si, da tudi ti prepoznaš vso to nebeško ljubezen, modrost in prejmeš jasnost za življenje, ki jo lahko uporabiš takoj, ta trenutek, ter si pričaraš čarobno življenje vsak dan znova.

 

Naj ti zaupam, da sama ne naredim nobenega projekta, koraka v novo smer brez jasnosti svojega duhovnega vodstva. To je moj vsakdan že dobrih 10 let in iskreno ti povem, da si življenja brez mojih najboljših angelskih prijateljev sploh ne morem predstavljati. To je edina stvar, ki me v življenju zares podpira, opogumlja in spodbuja, da se razvijam ter hodim po poti, ki me izpolnjuje.

 

S svojim znanjem želim pomagati tudi tebi. Če želiš začutiti ponovni stik s svojim izvorom, si lepo vabljen/-a v mojo družbo.

 

V nadaljevanju lahko prebereš, kako vse lahko sodelujeva.

 

Želim ti polno lepih izkušenj v življenju.

 

Anja

Kaj je medijstvo in komu je namenjeno?

 

Prva in zelo pomembna stvar vseh storitev s področja medijstva je tikanje. Na teh storitvah se, draga stranka, tikava, ker na tak način odpreva prostor večjemu pretoku, sproščenosti, povezanosti in zaupanju.

Medijstvo je povezovanje z duhovnim vodstvom, pri čemer se medij skozi svoj energijski kanal poveže s tvojimi osebnimi angeli ali katerim koli drugim božanskim bitjem ter ti prenese njihova sporočila, jasnost, napotke, energijske razrešitve, odgovore na vprašanja.

 

Povezovanje z duhovnim vodstvom je izkušnja, ki pritegne prebujene, odprte in v ljubezni sprejemajoče ljudi, ki se zavedajo, da obstaja še veliko več kot le trenutna fizična realnost.

 

Podariti si izkušnjo sprejemanja sporočil svojih osebnih angelov je najbolj ljubeč proces ponovnega stika s svojo dušo, čeprav marsikdo čuti pred tem nekakšen strah.

 

Draga stranka, bolj ljubečih, iskrenih, konkretnih napotkov in jasnosti ne moreš prejeti od nikogar drugega, kot le iz svojega izvora, zato strah zagotovo ni potreben. To izkušnjo si podari takrat, ko jo resnično začutiš v srcu.

 

Izkušnja ponovnega stika s svojim izvorom je namenjena vsem, ki iščete jasnost, rešitev za boljše življenje, napotke za premagovanje vsakodnevnih izzivov ter odgovore svojih osebnih angelov in drugih duhovnih vodnikov na kakršnokoli vprašanje za katerokoli področje.

Individualno kanaliziranje

Ko rezerviraš svoj termin, prejmeš prek e-maila navodila, kako se na dogodek pripraviš ter na kakšen način zastaviš dobra vprašanja. Saj veš, boljše vprašanje kot postaviš, boljši odgovor prejmeš.

Na voljo imamo dve ponudbi individualnega kanaliziranja sporočil tvojih osebnih angelov in drugih duhovnih vodnikov.

 

  1. Individualno kanaliziranje v živo

Sprejmem te v prostorih Čarobnega glasbenega kotička. Še pred tvojim prihodom energetsko očistim prostor in poskrbim za svoje dobro počutje.

 

Ko prideš na lokacijo, te prijazno sprejmem in ti razložim ves potek dogodka.

 

Predlagam ti, da si kanaliziranje zvočno posnameš. Poskrbi, da boš imel/-a polno baterijo na telefonu ali diktafonu. Sporočilo boš lahko kasneje še večkrat poslušal/-a in si naredil/-a zapiske, da boš čim prej vso prejeto jasnost vpeljal/-a v svoje življenje. Vse to je namreč zelo priporočljivo.

 

Pred začetkom predajanja sporočil potrebujem nekaj časa, da se povežem s tvojim duhovnim vodstvom. V tem času ti preprosto uživaš ob poslušanju nežne glasbe ter razmišljaš o svojih vprašanjih.

 

Angeli ti predajo uvodno splošno sporočilo, nato pa sledi predaja jasnosti z odgovori na tvoja vprašanja. Pripraviš si lahko do 7 vprašanj. Predali ti bodo točno toliko jasnosti, kolikor je potrebuješ v danem trenutku. Po preteku ene ure me prijazno opomniš, da je čas potekel. Angeli se nato poslovijo z zaključnim sporočilom.

 

V času, ko poskrbim za svojo energijsko prizemljitev, ti ponovno uživaš ob nežni glasbi in se posvetiš svojim občutkom po prejetih sporočilih.

 

O tvoji izkušnji po končanem dogodku nič kaj veliko ne klepetava. To je tvoja jasnost, zato vanjo ne želim posegati. V procesu kanaliziranja se jaz kot oseba umaknem in dajem prostor čisti ljubezni tvojih vodnikov. Zato se tudi veliko prenesenih informacij po prizemljitvi več ne spomnim.

  1. Zvočni posnetek individualnega kanaliziranja

Ves potek izvedem na enak način kot pri individualnem kanaliziranju v živo, razlika je le v tem, da nisva skupaj v prostoru in da je to kanaliziranje krajše. Postaviš lahko največ 3 vprašanja.

 

Ob naročilu ti po e-mailu posredujem navodila, kako se na dogodek pripraviš in postaviš res dobra vprašanja, ki mi jih nato posreduješ prek e-maila. Zvočni posnetek ti pošljem v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v 10 delovnih dneh na tvoj e-naslov.

Cenik

Medijstvo je zaupna storitev. Sporočila so samo tvoja. Medij svoje delo opravlja z največjo hvaležnostjo, ljubeznijo, spoštovanjem in željo po preneseni jasnosti, ki bo stranki odprla novo pot ter ji olajšala življenje.

Stranka se za storitev kanaliziranja odloči sama. Seznanjena je in se zaveda, da to ni zamenjava za mnenje zdravnika ali drugih svetovalcev. Nasveti podani skozi kanaliziranje nikakor ne nadomeščajo tradicionalnega zdravljenja.

Prijavnica

1 Step 1
Naročam storitev:izberi
Spoštujemo vašo zasebnost
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Mnenja strank

Kanaliziranje je bila izkušnja kot nekaj novega, a hkrati tako znanega. Angeli so mi povedali, kar sem se že zavedala globoko v sebi, a hkrati dobila informacije, ki mi jih je težko izpeljati v vsakdanjem življenju. Hvala angelom in Anji za to izkušnjo. Odhajam olajšana in polna navdiha za prihodnost. Hvala.

 

Aleksandra K. P.

Anja me je srčno in odprto, nasmejano sprejela. Razložila potek srčno in natančno. Predala mi je jasnost za partnerski, družinski odnos in od ganjenosti in njihove natančnosti sem jokala. Solze sreče. Izkušnja je bila prečudovita z veliko jasnosti.

 

Andreja G. K.

Moram reči, da sem navdušena, srečna, da sem imela možnost biti pri Anji, kot mediju. Živi za to, deluje iz sebe, povezave in to prinaša k nam s takšno lahkoto, srčnostjo, navdušenjem, da ti polepša dan oz. življenje. Hvaležna sem, da sem bila pri njej. Odprla mi je oči, kako naj delujem, prisluhnem sebi in se začutim. Še enkrat hvala za to čarobno izkušnjo.
Z ljubeznijo,

 

Irena G.

Čudoviti kanaliziranje, dobila konkretne odgovore, navodila in energijo. Obdajala me je čudovita ljubezen, ki se je širila po meni in v prostor ob meni. Ni besed hvaležnosti s katerimi bi se lahko zahvalila za tako lepo predana sporočila, zelo hvaležna in v ljubezni pozdravljam Anjo skozi katero sem občutila energijo in dobila toliko jasnosti mojih angelov. Hvala iz srca.

 

Andreja T.

Z eno besedo. ČAROBNO! Bilo je smešno (v zahvalo mojim osebnim angelčkom, bilo je ljubeče, malo jokajoče na trenutke, a še vedno NEPOZABNO. Duhovno vodstvo mi je dalo vse kar sem v tem trenutku potrebovala vedeti, da bom lahko še bolje živela sebe in svojo resnico. Hvala, hvala, hvala.

 

Tjaša B.

Anja je čarobna in moji angelčki me čisto preveč poznajo.

Obilje čustev in občutkov med kanaliziranjem in sprejemanjem sporočil je neopisljivo. Toliko predanega znanja in potrditve – neskončno hvaležna.

 

Petra B.

Super izkušnja, nagajiva, ganljiva, z veliko jasnosti in napotkov. Zelo lep prostor, odprta in topla komunikacija z Anjo. Lepo sem se imela in pila sem vsako minuto izjemnih trenutkov. Hvala, draga Anja.

 

Karmen K.

O, zlata moja Anja. Splačalo se je počakat na tako sporočilna sporočila … Tako globoko, tako jasno in tako direktno ter malce navihano, da sem res ganjena. Hvala ti globoko iz srca.

 

Karmen K. H.

Pozdravljena Anja,
neizmerno sem hvaležna za sporočilo mojih angelov in duhovnih vodnikov. Ob večkratnem poslušanju posnetka, so solze kar tekle – od same radosti in posebnega občutka nežnosti in miline. Vse kar mi sporočajo, sem na nek način čutila in zaznavala v vsakdanu – ob mojih samogovorih/vprašanjih in njihovih sporočilih/znamenjih, ki sem jih videvala ob teh razmišljanjih. Zdaj pa sem prepričana, da se odločam prav, da me vodijo in so z menoj. HVALA tebi za to čarobnost, za to veličastno sporočilo. Zdaj vem, da sem na pravi poti in bom z velikim veseljem vpeljevala napotke/prejete jasnosti v vsakdanje življenje.

Želim ti mnogo uspehov in čarobnosti pri tvojem delu in se veselim nadaljnjih sodelovanj.

 

Prisrčen pozdrav,
G

Hvala za angelsko pismo. Zadetek v polno. Hvala vam!

 

Justina J. B.

Hvala za zanimivo in čudovito izkušnjo. Lepo je sebe videti iz drugega zornega kota. Po prebranem pismu, … zdaj vem, da sem ravno to potrebovala. Kako malo človek potrebuje za “brco v rit”. Super si.
Lahkoten pozdrav in lepe praznike.

 

 

Ines